Нашата локация

АКОСТИРАЛИ СМЕ НА ПРИСТАНИЩЕ БУРГАС

  • 10минути от центъра на града
  • 900+места за настаняване на разстояние 1км
  • 20минути от летище Бургас
  • 250паркоместа
  • 3зони за събития

Международен конгресен център Бургас

Международен конгресен център Бургас е разположен в северната част на източния вълнолом на пристанищен терминал Бургас-изток. Благодарение на Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура“ на територията на терминала е обособена Зона за обществен достъп – предназначена за яхтинг, пасажерско обслужване, спорт и зона за културно-обществени дейности.

Към момента Зоната обхваща от първо до четвърто корабни места и на територията й са ситуирани емблематичните за града Брегови център за управление на трафика и информационно обслужване на корабоплаването, Яхт клуб „Порт Бургас“, Морска гара, предназначена за обслужване на круизни кораби, детски научноизследователски център „ПланетУм“, както и най-старият пристанищен склад Магазия 1, преобразуван в център с морска тематика, който включва зона за развлечения със заведения за хранене, кафенета и търговски обекти. В Зоната за обществен достъп се намира и хотелски комплекс „Марина Бургас“, с прилежащите към него работни пространства и ресторант. Изграждането на Международен конгресен център Бургас е поредната извървяна стъпка от мисията на Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура“ към модернизиране на пристанището в морския град.

Осигурена е транспорта интермодалност и връзка между ЖП гара – Автогара „Юг“ – Морска гара. Комуникативната локация осигурява директен достъп до основни транспортни артерии, автобусни спирки към множество дестинации в страната, както и до градската транспортна мрежа.  Зоната е с контролиран режим на достъп и разполага с обособена зона за паркиране на автомобили и стойки за велосипеди.

Локация без аналог

Събитийна точка

Неподражаемият дух на нашето местоположение прави зоната на ICCB изключително атрактивна локация за провеждане на събития от всякакъв характер.

С дъх на море

Муза и вдъхновение, морето е перфектното допълнение към всяко събитие.

Развлечения

Регионът приветства хиляди туристи от цял свят със своето разнообразие, красота и развлечения за малки и големи.

Комуникативност

Акостирали сме на пристанище Бургас и сме леснодостъпни, независимо дали е с кола, самолет, градски транспорт или... с лодка ☺

Бургас от високо

На нас се довериха

Международен конгресен център Бургас предоставя чудесни условия за организация и провеждане на мащабни мероприятия. Със своята ключова локация и служители, които подхождат изключително професионално към всеки ангажимент, ние от ГБИТК сме благодарни за успешното сътрудничество с ICCB и се надяваме на бъдещи проекти и инициативи.
Като човек с над 20 години опит в бранша съм силно впечатлен както от центъра, така и от екипа му. Рядко се среща добра колаборация между локация и екип - винаги едното липсва. Убеден съм, че ще се видим отново!
Международен конгресен център Бургас бе домакин на X юбилеен конгрес по интервенционална кардиология, организиран от "Конгреси и събития" ООД. Нашите делегати бяха изключително впечатлени от европейския облик на конгресния център, комфортните зали и светлината на работните пространства.
Работата с екипа на ICCB беше удоволствие, тъй като колегите вложиха много усилия, разбиране и положителна енергия в процеса на подготовка и реализация на нашето събитие.
Работим съвместно с екипа на Международен конгресен център Бургас от 2019 г., организирайки няколко събития от различен тип. Всички специални събития, от презентации в тесен кръг до големи медицински конгреси, бяха изключително успешни и продуктивни. Локацията предлага чудесни помещения за бизнес срещи и AV, намирайки се в удобна близост до няколко големи хотела.

Първата стъпка към Вашето събитие

Разкажете ни за Вашето събитие, идеи, изисквания. Ние ще отговорим в най-бързи срокове и ще поставим начало на реализирането на проектите Ви.

Изпратете запитване