Типове събития

ОТВОРЕНИ СМЕ ЗА ВСЯКА ИДЕЯ

Конгреси и конференции
Можем да се погрижим за всяко събитие от такъв формат, като Ви помогнем с цялостно организиране на пространството, осигуряване нужното техническо обезпечаване. Предвид компетенциите на екипа ни, можете да разчитате и на кооперативност при изготвяне на план за провеждане на самото събитие.
Семинари и обучения
Надградете знанията си, като се запознаете с новите тенденции във Вашата сфера, а ние ще направим всичко възможно събитието да изпълни целта си и да осигурим подходяща атмосфера.
Бизнес срещи, промоции и презентации
Презентирайте Вашия нов продукт или услуга в тесен или по-широк кръг и приятна обстановка. Имаме няколко чудесни помещения, готови точно за това. Всяка от залите е подходяща както за дневни, така и за вечерни презентации. С откриващата се гледка към морето и приятен морски бриз, сделките се случват дори на място☺.
Галавечери
Планирайте стилна галавечер с атрактивно осветление и нежно озвучаване. Залата е подходяща за всякакви тържествени поводи. При подходящи метеорологични условия, може да бъде комбинирана с прилежащата тераса за лек коктейл след основно събитие. Нашите екипи могат да подсигурят кетъринг от високо ниво, както и техника, съобразени изцяло с тематиката на събитието.
Фирмени и тематични партита
Искате да отпразнувате годишнина или постигнат успех на Вашата компания? Може да впечатлите гостите си, като изберете някое от пространствата ни с уникална гледка към морето и да поканите Вашите колеги и най-ценни клиенти.
Out of the box
Ние приветстваме Вашите нестандартни идеи за събития с особено усещане и концепция. Ще се радваме да ги споделите с нас и с по-разчупена визия да ги реализираме.

Друга идея?

Ако имате идея за събитие и не я намирате в изброените тук, то свържете се с нас и ще направим всичко по силите си, за да я реализираме и да оставите незабравими усещания във Вашите гости и клиенти.

Елина Димитрова

Експерт маркетинг и продажби

Тел: +359 887 297 751

Имейл: ez.dimitrova@bgports.bg

Нашите пространства

ICCB предлага различни възможности за провеждане на събития и приветства и най-креативните Ви идеи.

Погледнете отблизо