Услуги

САМО СПОДЕЛЕТЕ ИДЕЯТА СИ

Организиране на събитие

Екипът на ICCB винаги е на разположение да съдейства със своята експертиза и компетенции за организацията на Вашето събитие. Ние също можем да допринесем за изготвяне на концепцията с идеи от практиката.
Презентация ICCB

Кетъринг

Обзавеждане и мебели

Разнообразен инвентар от модули и отделни елементи са на Ваше разположение за изграждане на едно максимално въздействащо събитие. Добра възможност да сте различни и уникални.
Обзавеждане

Логистика

Екипът на ICCB подпомага за бърза и лесна логистика на стоки и конструктивни елементи за Вашето събитие, посредством директен достъп до всички зали с асансьор и подземен паркинг в непосредствена близост. След като напълно разберем Вашите изисквания, можем да се уверим, че пространствата и съоръженията ще бъдат организирани по най-добрия начин, за да бъде събитието отличително и да отговаря на нуждите на посетителите.
Етажни планове

Презентационни уеб сайтове за събития

На Ваше разположение е безплатна платформа за генериране на презентационен уеб сайт, за да могат гостите Ви да се запознаят с всички детайли за събитието.

Имате нужда от повече информация?

Може да се свържете с нас, за да Ви разкажем за всички наши услуги, с които можем да помогнем за организирането на Вашето неповторимо събитие.

Елина Димитрова

Експерт маркетинг и продажби

Тел: +359 887 297 751

Имейл: ez.dimitrova@bgports.bg

Първата стъпка към Вашето събитие

Разкажете ни за Вашето събитие, идеи, изисквания. Ние ще отговорим в най-бързи срокове и ще поставим начало на реализирането на проектите Ви.

Изпратете запитване