Техника

ТЕХНИЧЕСКИ... ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО

Видео продукция

Освен че Ви предоставяме селекция от стандартно мултимедийно оборудване, ние работим усилено, за да Ви предложим и други разнообразни услуги. Независимо дали се нуждаете от създаване на видео за Вашето събитие, имате нужда то да бъде заснето или да се излъчва на живо, нашите екипи са подготвени със специализирана техника за целта и можем да Ви ги предоставим. Локацията, с модернистична и атрактивна архитектура, също е често избирана за снимки на различни филмови продукции. Всяко пространство в и около нас може да бъде подходящ декор за различни видео формати, кастинги, модни дефилета и др.

Аудиовизуална техника

Нуждаете се от висококачествено аудиовизуално оборудване, за да оставите своята публика очарована? Искате да достигнете до цялата аудитория, от първия ред до последния ред? Разполагаме с необходимото за осъществяване на идеите Ви – от мултимедия, озвучаване и презентационни компоненти до ефектно осветление, с което да привлечете вниманието на гостите си още с влизането им в залата. Ако пък имате по-нестандартни и специфични идеи, нашите технически екипи разполагат с богат опит и оборудване, което може да е на Ваше разположение.

IT връзки и Wi-fi

Към локацията е предвидена IT комуникационна инфраструктура, която да отговори на всяко изискване за свързаност. Продължаващата инвестиция в нея е неразделна част от стремежа ни към непрекъснато подобряване на преживяването на нашите гости, изложители и организатори.

Преводи

Организирате международно събитие с гости от различни страни? Разполагаме с 4 кабини за симултанен превод, оборудвани с всички необходими комуникации за перфектното протичане на всяко международно събитие. А за Ваше улеснение, можем да съдействаме с избор на опитни преводачи.

Имате нужда от повече информация?

Може да се свържете с нас, за да Ви разкажем за всички наши услуги, с които можем да помогнем при организирането на Вашето неповторимо събитие.

Елина Димитрова

Тел: +359 887 297 751

Имейл: ez.dimitrova@bgports.bg

Услуги

Достатъчно е само да споделите идеята си с нас. Ние сме помислили за всеки един аспект на Вашето събитие и сме готови да отговорим на всяко желание.

Повече информация