ПОВЕЧЕ ОТ 700 УЧАСТНИЦИ СЕ ВКЛЮЧИХА В КАРИЕРНИЯ ФОРУМ НА BULGARIA WANTS YOU

Форумът „Живот и кариера – защо в България?“ се проведе на 26 март 2022 г. в Международен конгресен център Бургас, предизвиквайки огромен интерес с над 700 посетители.

По време на първото за годината издание на форума бяха разказани вдъхновяващи истории от лектори с успешни кариери, които са избрали да останат и да се развиват в България. Сред тях се откроиха Димитър Караиванов, Дарин Маджаров, Андрей Давчев, Геновева Христова, Иван Георгиев и Евгени Борисов.

Освен историите за успеха, посетителите имаха възможност и лично да се запознаят с потенциални бъдещи работодатели на предвидените за целта изложбени щандове.

„Целта е да се мотивират присъстващите да се развиват у нас и да ги запознаем с възможностите за работа, които компаниите в България предоставят. Посетителите ще получат безценни съвети от професионалния и житейски опит на реализирани предприемачи и бизнес лидери. Посланието към всички в залата е едно – „Намери причина да останеш.“ – сподели продуцентът и водещ Иван Христов.

По традиция събитието бе открито от основателите на платформата Bulgaria Wants You – Иван Христов и Андрей Арнаудов, а след края на официалната част всеки от участниците получи възможност лично да се срещне с водещите и лекторите и да зададе своите въпроси.